Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Balıkesir'de motosiklet otomobil kazası: 1 ağır yaralı

Balıkesir

Balıkesir'de motosiklet, önüne çıkan otomobile çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ağır, otomobilde bulunan iki kişi de hafif şekilde yaralandı.

Balıkesir’de motosiklet, önüne çıkan otomobile çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ağır, otomobilde bulunan iki kişi de hafif şekilde yaralandı.
Kaza Balıkesir Paşaalanı mevkiinde geldi. İddiaya göre, Karizma Kavşağından Çengel Caddesi istikametine giden 10 DE 762 plakalı otomobil sürücüsü Ali İhsan Elmacı yönetimindeki otomobil, cadde üzerindeki kavşağa yaklaştığı sırada anayola kontrolsüz bir şekilde çıktığı öne sürülen motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet paramparça olurken, otomobilde maddi hasar oluştu.
Olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer iki yaralının ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazanın şokunu üzerinden atamayan otomobil sürücüsü Ali İhsan Elmacı olayı şöyle anlattı: "Ben yukarıdaki ışıklardan çıktım, 40-45 km süratle devam ediyordum. O esnada motorlu arkadaş da çok aşırı hızlı geldi herhalde. Bana tam ortadan vurdu. Biz de iki yaralı var. Motor sürücüsünün durumu iyi değil, kafası yarık."
Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu